Karácsonyra: Északipart Borválogatás

Különleges és egyedi ajándék ötletet kínál az Északipart Magazin. Izgalmas borcsomagot állított össze 16 borászattal együttműködve. A csomagok 23 féle borból álltak össze. Izgalmas tematika 5 csomagban:

- vulkanikus borok,

- ünnepi válogatás,

- rizlingek,

- vörösek,

- ajándék.

Tőlünk a 2013-as Esszenciát találjátok meg benne, reméljük, örömmel fogyasztjátok majd.

A csomagok limitált példányszámban készültek, és karácsonyi csomagolásban is kaphatók az Északipart Magazin webshopjában.

Szép ünnepet kívánunk az északipart összes borásza nevében is!

Bencze Családi Birtok Hegymagas, Borbély Családi Pincészet Badacsonytomaj, Dobosi Pincészet Szentantalfa, Gilvesy Pincészet Hegymagas, Istvándy Birtok Káptalantóti, Kaal Villa Szőlőbirtok és Borház Mindszentkálla, Laposa Birtok Badacsony, Liszkay Borkúria Monoszló, Pálffy Pince Köveskál, Sabar Borház Káptalantóti, Söptei Pince Csopak, Szászi Birtok Hegymagas, Szent Donát Birtok Csopak, Trombitás Borház Szentbékkálla, VáliBor Badacsonyörs, Villa Tolnay Borház Gyulakeszi

Ajánlom!

További hírek

 • Várunk mindenkit szeretettel a Vulkanikus Borfesztiválon.

  Időpont: 2016. augusztus 13-14. 17:00-20:00

  Helyszín: Szentbékkálla, Pegazus (Kossuth utca 39.)

  További információ: www.pgzs.hu

 • Szeretettel ajánljuk mindenkinek az Északipart Borászai magazint. Nem csak azért, mert rólunk is olvashatnak benne, hanem mert jelenleg ez a legfrissebb kiadvány, mely átfogó képet ad a Balaton északi partja mentén működő borászatokról. Érdekes cikkek és interjúk várják az olvasót.

 • Biztosan emlékeznek a Smaragd románcára, amikor egy kietlen síkság közepén egy kicsit omladozó épület kapuja kitárul, és bent már nem az van többet, ami kint, hanem árnyas, átriumos udvarház, csobogó szökőkúttal, békés kettel, szobrokkal, ráadásul akkora területen, ami elvileg oda nem is férhetne be.

 • "Káli" védett eredetű borok

  A 103/2009. (VIII. 5.) FVM rendeletnek köszönhetően 2009 óta a Káli-medence egyes borai is eredetvédettek. A „Káli” védett eredetű borokat három típusba soroljuk, mely címeknek való megfelelés szigorú feltételekhez kötött: „Káli”, „Káli Királyi”, „Káli Királyi Főbor”.